Mustache Dam, mapa średniego rozmiaru na której główną atrakcją jest zapora wodna połączona z mini bazą wojskową. Przedstawiona mapa jest wycinkiem Polski, na której pojawiają się polskie wojska oraz polskie mundury. Co jakiś czas pojawiają się też uniformy Niemieckie.
Link -> Zarejestruj się lub zaloguj, aby widzieć zawartość.
Nowa mapka, z polskimi wojskami. Niestety mimo iż żołnierze mają na sobie mundur z polską flagą po zabiciu zombie jest spora szansa na drop niemieckiego uniformu. Polski uniform można również znaleźć przy obiektach militarnych.
Jeśli ktoś ma pomysł co zmienić, dodać, poprawić lub usunąć proszę pisać komentarz tutaj lub w komentarzach na steam pod mapką.
Najbardziej pomysłowy komentarz zgarnie 500pkt. Niby mało ale za zwykły komentarz dużo ^^
Według mnie jest to do tej pory mapa, którą najlepiej wykonałem.
Zapraszam do oceny
Link -> Zarejestruj się lub zaloguj, aby widzieć zawartość.
Nowa mapka, z polskimi wojskami. Niestety mimo iż żołnierze mają na sobie mundur z polską flagą po zabiciu zombie jest spora szansa na drop niemieckiego uniformu. Polski uniform można również znaleźć przy obiektach militarnych.
Jeśli ktoś ma pomysł co zmienić, dodać, poprawić lub usunąć proszę pisać komentarz tutaj lub w komentarzach na steam pod mapką.
Najbardziej pomysłowy komentarz zgarnie 500pkt. Niby mało ale za zwykły komentarz dużo ^^
Według mnie jest to do tej pory mapa, którą najlepiej wykonałem.
Zapraszam do oceny

Twórca map Unturned