Jak większość z was wie, gdy w ma się w nicku polski-survival.pl dostaje się dodatkowe punkty, problem jest taki: gdy ktoś posiada długi nick w unturnedzie, nie może mieć tego bonusu, gdyż się nie mieści. Proponuje dodać jeszcze jeden skrót którym jest: pl-survi.pl . Zwiększyło by to liczbę osób posiadających ten nick. pl-survi . pl (bez spacji, bo automatycznie tworzy linka)
|
30.11.2019, 14:21
Według mnie jest to przydatna rzecz, sam miałem kiedyś taki problem.
Jestem na TAK.
30.11.2019, 15:13
Ale rozumiesz, że polski-survival.pl w nicku ma za zadanie reklamować serwerownie i za to dostajesz bonusy. Wydaje mi się, iż miodas ma totalnie w czterech literach, że ktoś chce mieć w nicku maciuskoxu2008PLshadowkiller i nie będzie specjalnie bawił się w takie głupoty.
:sleepy:
![]() ![]() Spodobało ci się??? Daj +rep i napisz komentarz. ![]()
Jak ktoś sobie wrzuci w przeglądarkę polski-survival.pl to go przeniesie na forum, to jest proste i każdy wie. Jak by było np. pl-survi.pl to go nie przeniesie tutaj, to mam nadzieję też każdy wie. Takie coś miałoby tylko sens gdyby zainwestować w dodatkową domenę ale czy jest to komukolwiek potrzebne? Od dawien dawna jest taki zapis i wszyscy jakoś żyją.
![]() Zarejestruj się lub zaloguj, aby widzieć zawartość. | Zarejestruj się lub zaloguj, aby widzieć zawartość.
30.11.2019, 21:29
Fajne ale zbędne :? Od początku jest polski-survival to niech zostanie. A użytkownicy i tak czy siak przyjdą
![]()
01.12.2019, 12:39
Nawet nie wiecie jak kocham te raz lepsze raz gorsze posty ludzi którzy chcą moda i po prostu piszą cokolwiek im przyjdzie do głowy nie obmyślając tego byle żeby nabić post.
Tak jak powiedziano, pełny adres to najlepsza reklama. Btw nie znam nikogo kto by miał problem z długością Nicku xD Dobranoc Jesteśmy neutralni, strzelamy do wszystkich. -Ja 2018 |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |