Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Od dziś z okazji nadchodzących świąt, startuje konkurs na który zaprasza was; Administracja najlepszych serwerów Unturned w całej Polsce!
Tytułem wstępu:
W te zimne grudniowe dni, każdemu z nas święta kojarzą się z ciepłem, z czymś miłym, z rodziną i przyjaciółmi.
i....
I z kotkami?... Puszyste , Mięciusie, i Milusie.. W te święta będą królować kotki ( razem z Kevinem, już nie samym w domu ), bo któż by nie lubił naszych małych puchatych słodziaków?? Na pewno kojarzycie je z filmików kompilacyjnych - śmieszne kotki w Internecie .

I tak oto, przechodzimy do samego konkursu!!!
Co trzeba zrobić?
To proste!
Narysujcie słodkiego, świątecznego kiciusia, oraz nazwijcie go w zabawny sposób!
Do Stworzenia waszego kiciusia, wykorzystajcie generator - link poniżej.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby widzieć zawartość.
Nagrody dla tych którzy wykonają najciekawsze prace to :
Tak Więc życzę wszystkim, niezapomnianych wrażeń z rozgrywki na naszych serwerach.
![[Obrazek: unknown.png]](https://media.discordapp.net/attachments/778396927187746836/791260136571273276/unknown.png)
Dzień kończący konkurs - 3 Stycznia.

Poniżej znajdziecie Opis w skrócie, jak wykonać wasze dzieło sztuki.
1. Odpalamy stronkę z linku. 2.Tworzymy wspaniałe dzieło - przedstawiające kotka. 3. Klikamy save!
Zdjęcie nam się zapisuje. 4. następnie na stronkę: IMGUR, 5.importujemy fotke - kopiujemy link do fotki naszego dzieła. 6 . Wklejamy link do komentarza pod konkursem. 7. Nadajemy zabawne imię Kotesławowi... I wygrywamy niesamowite prezenty... Obi tak to robi!

Wesołych, Spokojnych, Pogodnych i Niezapomnianych, świąt bożego narodzenia - Życzy wam cała
Administracja : Polskiego Survivalu !!!

Sar sa na na , dzirdhi pawan!

Pzdr. Powraca Legenda Budownictwa, i inżynierii anty rajdowej, Przed państwem: Pawan!!
Radzh Khan - to ja