18.02.2021, 12:20
Witam przed przejściem do głównego tematu. Polecam wbić na serwer discord i oddać swój głoś na propozycję tego eventu.
Treść eventu
Treść eventu
Event - Stalker (Coś w tym stylu)
Opis: Cały event zaczyna się na Rosji na jednym z kampów. Zadaniem graczy jest znaleźć wszystkie dane wywiadowcze, które pomogą w odnalezieniu zagubionego oddziału. Jest osoba co jest Stalkerem, która próbuje za wszelką cenę zabić grupę ekspedycyjną.
Grupa Ekspedycyjna:
Jej zadaniem jest słuchanie informacji od Radia Moscow co daje informacje o położeniu jednostek wojska (Moderacji) co poluje na potwora zwanego Stalkera. [ Przykładowa informacja ] - Uwaga! Do wszstkich jednostek w sektorze X. Jeśli przechodzicie przez miejsce Y zapalcie latarkę by nie zostać odszczelonym. Wielkie Kondolencje dla tych co zwami nie dotrwali. Niech żyje wielka Rusyja!. Po tym jak odnajdą ostatnią notkę. Zostaną Poinformowani o lokalizacji wyposażenia co pomoże w eliminacji Stalkera.
Stalker
To gracz lub 2 graczy (Zależy od ilość graczy w evencie) jego celem jest eliminacja każdego członka Grupy ekspedycyjnej by zwyciężyć. Zadania poboczne Jeśli gracz by miał takowe to niech pisze do mnie a ja przekażę dalej do administracji.
Co musi, a co nie może Stalker:
- Nie może atakować graczy z wyłączonym światłem
- Nie może atakować graczy co są w bezruchu.
- Musi używać tylko noża (Pazury)
- Musi być ubrany wedle wzoru (Cały czarny i czerwone oczy)
Co musi robić grupa ekspedycyjna
- Mieć wyznaczonych 2 sanitariuszy (Oni tylko mogą leczyć)
- Mieć stały kontakt z Radio Moscaw
- Nie może bić Stalkera, dopóki nie zdobędzie broni - Musi przeżyć
- Może sprintować tylko wtedy gdy ucieka przed Stalkerem.
- Nie może podność ani posiadać żadnych nie eventowych itów
- Mieć wyznaczonego dowódce ( Robi to moderacja )
- Dopóki Stalker nie zatakuje musi mieć zapaloną latarkę
To jest proste w zorganizowaniu, bo organizowałem to kiedyś
+ Wszystko będzie się działo w nocy by było ciemno
Opis: Cały event zaczyna się na Rosji na jednym z kampów. Zadaniem graczy jest znaleźć wszystkie dane wywiadowcze, które pomogą w odnalezieniu zagubionego oddziału. Jest osoba co jest Stalkerem, która próbuje za wszelką cenę zabić grupę ekspedycyjną.
Grupa Ekspedycyjna:
Jej zadaniem jest słuchanie informacji od Radia Moscow co daje informacje o położeniu jednostek wojska (Moderacji) co poluje na potwora zwanego Stalkera. [ Przykładowa informacja ] - Uwaga! Do wszstkich jednostek w sektorze X. Jeśli przechodzicie przez miejsce Y zapalcie latarkę by nie zostać odszczelonym. Wielkie Kondolencje dla tych co zwami nie dotrwali. Niech żyje wielka Rusyja!. Po tym jak odnajdą ostatnią notkę. Zostaną Poinformowani o lokalizacji wyposażenia co pomoże w eliminacji Stalkera.
Stalker
To gracz lub 2 graczy (Zależy od ilość graczy w evencie) jego celem jest eliminacja każdego członka Grupy ekspedycyjnej by zwyciężyć. Zadania poboczne Jeśli gracz by miał takowe to niech pisze do mnie a ja przekażę dalej do administracji.
Co musi, a co nie może Stalker:
- Nie może atakować graczy z wyłączonym światłem
- Nie może atakować graczy co są w bezruchu.
- Musi używać tylko noża (Pazury)
- Musi być ubrany wedle wzoru (Cały czarny i czerwone oczy)
Co musi robić grupa ekspedycyjna
- Mieć wyznaczonych 2 sanitariuszy (Oni tylko mogą leczyć)
- Mieć stały kontakt z Radio Moscaw
- Nie może bić Stalkera, dopóki nie zdobędzie broni - Musi przeżyć
- Może sprintować tylko wtedy gdy ucieka przed Stalkerem.
- Nie może podność ani posiadać żadnych nie eventowych itów
- Mieć wyznaczonego dowódce ( Robi to moderacja )
- Dopóki Stalker nie zatakuje musi mieć zapaloną latarkę
To jest proste w zorganizowaniu, bo organizowałem to kiedyś
+ Wszystko będzie się działo w nocy by było ciemno
[Obrazek: Zarejestruj się lub zaloguj, aby widzieć zawartość.]
Witaj w mojej grze. Masz 5 min na danie mi reputacji lub twoja rodzina zostanie zjedzona przez duolingo. Tak wiem, że zapomniałeś o swojej lekcji Hiszpańskiego.
Witaj w mojej grze. Masz 5 min na danie mi reputacji lub twoja rodzina zostanie zjedzona przez duolingo. Tak wiem, że zapomniałeś o swojej lekcji Hiszpańskiego.